Hvorfor ruster hjul?Hvad skal jeg gøre, hvis det ruster?

En kardan er et hjul, der er monteret på en enhed eller maskine og gør det muligt at bevæge sig let.De er normalt lavet af metal og er derfor modtagelige for rust fra luft, vand og andre miljøfaktorer.

图片1

Så hvorfor ruster hjul?Der er flere hovedårsager:

Miljø med høj luftfugtighed: Når et universalhjul udsættes for høj luftfugtighed i lang tid, kan dets overflade blive korroderet, hvilket resulterer i rust.

Saltvandsmiljø: Hvis et universalhjul udsættes for vand, der indeholder salt i lang tid, såsom havet, svømmebassiner osv., vil dets overflade let blive korroderet.

Manglende vedligeholdelse: Hvis et universalhjul ikke er blevet vedligeholdt i længere tid, f.eks. ikke er blevet renset og olieret i tide, så er dets overflade også udsat for rust.

Materialeproblem: Hvis selve universalhjulets materialekvalitet ikke er god og let påvirkes af miljøet, så er det også let at fremstå rustfænomen.

图片2

 

Hvis universalhjulet har rustet, hvad skal vi så gøre?

Rengøring: Først og fremmest bør du rense overfladen med rengøringsmiddel, du kan bruge speciel metalrens eller hvid eddike til rengøring.

Rustfjernelse: Hvis rusten er alvorlig, kan du bruge rustfjerner til at håndtere det, for eksempel kan du bruge eddikesyre eller natriumhydroxid til at håndtere det.

Påfør olie: Efter rengøring og fjernelse af rust bør du påføre et lag smøremiddel eller antirustolie i tide for at forhindre rust igen.

Udskiftning: Hvis hjulene er blevet alvorligt beskadiget og rusten er meget dårlig, så kan det være nødvendigt at overveje at udskifte dem med nye.Når du køber nye hjul, bør du identificere beslagets materiale og udseendet af behandlingen, generelt set er jernprodukter lette at ruste, udseendet af valget af plastsprøjtning et højere niveau af rustforebyggelse.


Indlægstid: 27. november 2023