Tebat Heavy Duty Nylon Universal Hjul

Som vi alle ved, har effektiviteten af ​​mekanisk udstyr meget at gøre med den måde, de kører på.Derfor skal vi være opmærksomme på de enheder, der kan hjælpe med den normale drift af mekanisk udstyr som universalhjulet.Især det tunge mekaniske udstyr vejer adskillige tons og har brug for hjælp fra ekstremt højt bærende universalhjul.

27

Lad mig introducere vores Tebart heavy duty nylon universalhjul til dig:

1. Tebate Heavy Duty Nylon Universal Wheel er lavet af MC nylon materiale, som er støbt og maskinbearbejdet til at have stærk slidstyrke og belastningsevne.Den fås i fire størrelser, 6, 8, 10 og 12 tommer, og bæreevnen på et enkelt hjul kan nå op på 7.000-8.000 kilo!

2. Arbejdsprincippet for Tebate kraftigt nylon universalhjul: det består af lejer, beslag, enkelthjul og bølgeskive.Enkelthjulet og lejet er fastgjort på beslaget, og bølgepladen er forbundet med hjulnavet, hvilket får hjulet til at rotere gennem kuglen inde i bølgepladen.

3. Analyse af effekten af ​​at bruge Tebest kraftigt nylon universalhjul: Efter praktisk anvendelse fandt vi ud af, at Tebest kraftigt nylon universalhjul betydeligt kan forbedre stabiliteten af ​​mekanisk udstyr.Denne form for universalhjul er især velegnet til storskala mekanisk udstyr, som kan opfylde behovene for industriel produktion.

Udvidet information
1. Industrielle hjul: Industrielle hjul er en speciel slags hjul, der normalt bruges i industrien.De har forskellige typer, såsom industrigummihjul, industrigummi-plastikhjul, industrielle PU-hjul osv. Alt efter vægt og brug kan de opdeles i lette, medium, tunge og ekstra tunge hjul.

2. hjul: i henhold til brugen kan opdeles i civile og industrielle hjul, i henhold til belastningen kan opdeles i lette, mellemstore, tunge og ekstra tunge hjul.I henhold til funktionen kan de opdeles i universelle hjul, retningsbestemte hjul, skruehjul, bremsehjul (dobbeltbremsehjul, stilladshjul), stødabsorberende hjul og så videre.Ifølge materialet kan de opdeles i polyurethanhjul, nylonhjul, gummihjul og så videre.


Indlægstid: 27. november 2023